23 Ocak 2012 Pazartesi

Otomatik Vites Nissan Qashqai 1.6 Teknik Özellikleri

Nissan, müşterilerinden gelen talepleri dinlemiş gibi görünüyor. Otomatik vites Nissan Qashqai 1.6, Türkiye'ye geliyor. Fiyatı ve teknik özellikleri de dahil her şey, aşağıdaki videoda..


Düşük motor hacmine rağmen performansı ve uygun fiyatı, kaslı tasarımıve ÖTV avantajı, Nissan Qashqai'ye Crossover binek araç segmentinde müthiş bir avantaj kazandırdı.

Nissan Türkiye, 2011 yılını geçen yıla göre yüzde 53 oranındaki artışla 20.319 araç satışı gerçekleştirdi. Bu başarıda en büyük pay 9.406 adetlik satışla Qashqai'ye ait.

Müşterilerden gelen geri dönüşleri iyi değerlendiren firma, çok geç kalmadan güzel bir haber daha verdi. Nissan Qashqai, Şubat 2012'den itibaren otomatik vites seçeneğiyle de satılmaya devam edecek.

Otomatik Vites Nissan Qashqai hakkında her şey, teknik özellikleri

1.6 litrelik benzinli motor seçeneğiyle Şubat 2012'de satışa çıkacak olan otomobil, şu anda satışta olan Nissan Qashqai'lere göre bazı teknolojik farklılıklar da içeriyor. Bunlar arasında; daha da sessizleştirilen kabin, öne çıkıyor.
8 litrenin biraz üstünde şehir içi yakıt tüketimi, şehir dışında 5 litrenin biraz üzerinde ortalamaya sahip araç, Eylül 2012'de de Türkiye yollarında görünecek.

Fiyatları

Nissan Qashqai'ler, donanımlarına göre sınıflandırılıyorlar. 1.6 otomatik vites Nissan Qashqai'lerin farklı donanımlara göre tavsiye edilen son kullanıcı fiyatları ise şöyle;
1.6 Tekna: 61.469 TL
1.6 Tekna GR/NC:64.811 TL
1.6 Tekna Pack: 68.712 TL
1.6 Platinum: 73.726 TL

Yukarıdaki listede görüldüğü gibi 1.6 litrelik otomatik vites sürümü,Qashqai +2 modellerine gelmedi. Ancak, 2 litrelik dizel motor seçeneğiyle4x4 seçeneğiyle Qashqai +2'lerin satışına devam edildiğini hatırlatalım.

Fiyat hesaplama konusunda size yardımcı olacak bir ipucu verelim. Şu anda satışta olan benzinçli seçeneklere +4.000 TL eklediğinizde, otomtik vites seçeneğine ait fiyatı hesaplamış olacaksınız.

Herşeyin Anlatıldıgı Video 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.




RESİMLERİ






FriendFeed ile Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Tasarlayan siteler Bilgi Kutsaldır Öğrenince.. & Tüm Kitap Özetleri... |