10 Şubat 2012 Cuma

Twitter da Reklam Yöntemleri Siteleri

Twitter’ da Reklam Yöntemleri
Bildiğimiz gibi sosyal medyadaki reklamlar hem siteler hem markalar için büyükavantaj sağlıyor, hızlı geri dönüşümler alınıyor.
Örneğin facebook, twitter gibi güçlü sosyal sitelerde bir sitenin linkleri ne kadar yoğun ve düzenli paylaşılırsa o sitenin değeri artıyor.Ayrıca özellikle twitterda daha elit bir kullanıcı kitlesi olduğu için twitter üzerinden yapılacak reklamlarda geridönüşüm çok daha hızlı oluyor.

Twitter da reklam yapmak için ya çok büyük bütçe sahibi olacaksınız 5000 $ üzeri yada retweet ettirme veya sponsor reklam alma gibi yollara gideceksiniz.
Bu hizmetlerden birisini veren retweetter.com sitesi ile 20 $ dan başlayan seçeneklerle twitter üzerinde reklam yapabiliyorsunuz.


Retweetter sitesinin temeli sizin tweetlerinizi retweet ettirmeye dayanıyor.
Eğer twitterdan uzaksanız, retweeti anlatalım; retweet bir twitter kullanıcısının sizin tweetinizi tüm takipçilerinin görebileceği şekilde yayınlaması anlamına geliyor.Örneğin 50 $ lık bütçe ile minimum 50.000 kişilik takipçisi olan bir yayıncı kitlesi sizin tweetinizi RT ediyor.

Ayrıca sitede dil hedefleme,cinsiyet hedefleme, her tweetiniz için bütçe belirleme gibi seçeneklerde mevcut olduğunu belirtelim.

FriendFeed ile Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Tasarlayan siteler Bilgi Kutsaldır Öğrenince.. & Tüm Kitap Özetleri... |