9 Şubat 2012 Perşembe

Logitech Yeni Dokunmatik Faresini Duyurdu "Logitech TouchMouse M600"



Logitech Dokunmatik Fare, Yeni Mouselar, Mouse,Fare,Logitech,dokunmatik,özellikleri

Başarılı klavye ve fareleriyle de dikkat çeken Logitech, ilk dokunmatik faresini tasarladı. Windodws için satılacak olan dokunmatik fare şıklığıyla da dikkat çekiyor.

Dokunmatik farelerin modası her geçen gün artmaya devam ediyor. Apple'ın Mac için piyasaya çıkardığı Magic Mouse'un oldukça sevilmesinden sonra Microsoftt cephesinden de Windows için dokunmatik fare hamlesi gelmişti. Microsoft tarafından geliştirilen Arc Touch ve Explorer Touch Mouse'un da tutulmasıyla birlikte dokunmatik farelerin dönemi resmi olarak başlamış oldu.
Apple ve Microsoft cephesinden sonra şimdi de Logitech'den dokunmatik fare modeli geldi. Logitech'in ilk dokunmatik faresi olan Logitech TouchMouse M600, PC ve notebook'larda kullanılabilmesi için özel olarak tasarlandı. Çok büyük ya da notebook fareleri gibi çok küçük olmayan M600'ün dokunmatik ürün kullananlar için vazgeçilmez olacağı belirtiliyor.
Kablosuz olan M600'ün AA pil ile 3 aya kadar dayanacağı, ayrıca daha yüksek kapasiteli pillerle sürenin daha da uzayacağı söyleniyor. Tasarımıyla da dikkat çeken M600'ün sadece Windows 7 için olduğu açıklandı. Şuan için eski Windows sürümleri dokunmatik fareleri desteklemiyor. Mac OS kullanıcıları içinse bir açıklama yapılmadı. 
Logitech'in ilk dokunmatik faresi olan, şıklığıyla da dikkat çeken Logitech Touch Mouse M600Şubat ayının sonlarına doğru piyasaya çıkacak ve fiyatı 70 dolar olacak.

FriendFeed ile Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Tasarlayan siteler Bilgi Kutsaldır Öğrenince.. & Tüm Kitap Özetleri... |